søndag den 30. december 2007

En bule det helt rigtige sted...

Av min arm, fik i dag en bule der gjorde min tynde overarm en smule større. Kørte frontalt ind i et jernstativ med højre overarm, cyklen havde god fart og det var nok den sygeste lammer jeg har prøvet, her til aften er den hævet endnu mere op, heldigvis er der intet brækket.

mandag den 17. december 2007

Så er der brød...


Er begyndt og bage igen. Børnene skriger på mad konstant, sådan er det med 3 børn i teenage alderen, derfor prøver vi at styre lidt af det som de smider i munden. Jeg står for Italienske boller samt birkes franskbrød, Jeanette laver så rugbrød og hverdags boller.

torsdag den 13. december 2007

God start..

Er kommet godt i gang med træningen efter lidt sygdom og general travlhed på jobbet samt div. jule arrangementer. Træner pt. 2 x løb/ugen samt 1 x Nightride på MTB og en laaaang søndagstur med BlovstrødTriathleten på brede skovstier(ca. 80 km.), også her på MTB. Jeg tror det er det rigtige koncept gennem vinteren, ville rigtig gerne prøve at træne styrketræning til mine slappe ben; mangler virkelig nogle eksplosive muskler når der bliver trådt til, men jeg kan ikke rigtig forene mig med indendørs træning og fitnesscentre. derfor prøver vi som forsøg på vores Nightride´s at køre nogle pas i tungeste gear på diverse stigninger, det føles som om at det er det samme som tung vægttræning (lårbasserne brænder og er ved at eksplodere). Det hele skulle gerne kulminere til sæsonen i 2008, hvor jeg starter med en træningslejr på Malorca i april (9 dage på racer) og derefter diverse løb her på Sjæland i H40 (licens på racer).

søndag den 2. december 2007

Sol og tørvejr

kom først efter vi havde været ude på en længere tur, men det var godt at komme hjem til et dejligt bad, varm the og æbleskiver, der mangler bare lidt sne for at komme den rigtige julestemning.

Den store sorte Anakonda ville ud.....

Nej ikke den; men min slange poppet pludselig ud på vej gennem skovbunden i Grib skov her i dag på vores ugentlige søndagstur (75-80 km.) med start fra Blovsrrød Stadion. Vejrprofeterne havde lovede sol og tørvejr, men det var ikke lige det vi stødte på her til formiddag, heldigvis skete der ikke noget, udover et kontrolleret styrt. Det var godt at det ikke skete på ned af en seriøs bakke med fuld Gadaffi.