tirsdag den 20. november 2007

Morgentræning

Ikke mig, men sønnen; 8 x svømmetræning á ca. 5 km/ugen hvor de to af passene er kl. 05:45 inden dagens skolegang. Jeg står så bare for kørslen. Man må tage hatten af for de unge mennesker der i så ung en alder (14 år) har vilje og lyst til at dedikere næsten alt deres fritid på sporten.

Lysløjpen i Holte

Løbeklubben var til træning på Lysløjpen i Holte. Den blev løbet 4 x, først en opvarmning derefter 2 x med speed og tilsidst en afjogning. Her er udskrift af min pulsprofil, min makspuls er 189, så de 2 omgange speed var 100% i det røde felt; puha...

fredag den 16. november 2007

Road sko

Time Elan Road sko, som nye str.38
kørt maks. 100 km.
200,-

torsdag den 8. november 2007

Hårdt, hårdt og hårdt...

Ja, så er vi igang igen; efter ca. 7 mdr. fravær fra løbe træning startede jeg langsomt ud for 14 dage siden med 1 x om ugen i den lokale løbeklub her i Birkerød, og i dag skulle vi så have 700 mtr. intervaller, føj det er hårdt - men helt sikkert effektivt. Planen er at løbe 1 til 2 x om ugen gennem vinteren, samt 2 til 3 cykel pas for at holde formen tilpas iorden til sæsonstart, hvor jeg vil prøve at køre en hel sæson i H40 eller begynder klassen for licensrytter på racer.

tirsdag den 6. november 2007

Kãstle klassisk stål ramme

Klassisk stålramme fra ca. 2000 med Campagnolo.

Solgt 2005

Michael Rasmussen

Under udpakning af flyttekasser dukkede denne trøje op som blev købt i Italien denne sommer hos Los Locos som er Michaels forretning ved Gardasøen. Michael har åbenbart stadigvæk ingen afklaring med UCI og kender derfor endnu ikke sin egen fremtid; vi støtter ham 100% hjemme hos os, og ønsker ham held og lykke fremover.

Afslutning på sønnens værelse

Så er værelset færdigt og sønnen har fået til opgave at samle sit første møbel fra Ikea, det gik faktisk langt over forventning; ingen bandeord eller eder:-) det tog bare lidt tid...

1994 Univega CB 6.3

Super nice "retro" carbon,/kevlar MTB i rigtig god stand fra ca. 1994, vil mene at det er en str. M. Der er nye klinger foran og skiftere m.m er LX; klar til at rulle og dejlig let.

lørdag den 3. november 2007

Aftensmaden


Ja, det blev ikke til aftensmaden her i dag da sønnen og jeg var på kuttertur.
Vejret var hård blæst og høj sø på hele turen fra Rungsted havn, hele første holdet årg. 95 fra Skjold Birkerød samt gæster havde en oplevelse af de gode på fisketuren i dag, dog blev 4-5 syge af det dårlige vejr og rigtige mange fisk blev det heller ikke til (8-10 stykker) men alle var enige om at det skulle vi snart prøve igen.

torsdag den 1. november 2007

Av...

Fik brug for min hjelm igår på en Nightride tur, var på vej ned af Høje Sandbjerg i Rude med for meget fart ved 21:30 tiden og alt for lidt lys på, og pludselig stod der et træ i vejen; bang og hoved ind i træet så hjelmen flækket i yderste skal.